O nama

O nama

O nama

Poduzeće "Mariterm servis" d.o.o. osnovano je početkom 2007. godine te je započelo s radom 01.07.2007. godine kao tvrtka - kćer matičnih tvrtki Mariterm d.o.o. (dobavljač opreme) i Božić elektroservisi d.o.o. (ovlašteni servis za opremu koju dobavlja Mariterm d.o.o. od 2001. g.) sa zadaćom obavljanja poslova post-prodaje, dakle puštanja u pogon, servisiranja i održavanja opreme iz zastupničkog i prodajnog programa Mariterma d.o.o.

Mariterm servis d.o.o. stalno zapošljava 12 djelatnika, uz brojne vanjske ugovorne partnere u cijeloj Republici Hrvatskoj, čime se jamči brza i kvalitetna usluga.

Osnivanje tvrtke Mariterm servis d.o.o. logičan je poslovni potez tvrtke Mariterm d.o.o. koja i time dokazuje želju za vodećim mjestom u branši koju pokriva. Poduzeće Mariterm d.o.o. osnovano 1990. godine, sa ciljem distribucije i servisiranja opreme za klimatizaciju no tijekom godina proširuje se prodajni i zastupnički program na sve vrste opreme i materijala iz domena grijanja i hlađenja, te tretmana pitkih i industrijskih voda. Prodajna ponuda obuhvaća sve elemente potrebne za funkcionalnost složenih sustava grijanja, ventilacije, termoventilacije, hlađenja, klimatizacije, tretmana voda te protupožarnih sprinkler sustava. Mariterm d.o.o. djeluje kao specijlazirana veletrgovina, maloprodaja i ugovorno zastupstvo nekoliko eminentnih stranih proizvođača te u svom prodajnom asortimanu posjeduje više od 5000 artikala potrebnih za kompletiranje ponude roba prema izvođačima i građanstvu.

Početak rada tvrtke Mariterm servis d.o.o. donio je kupcima i korisnicima niz pogodnosti, a osim već ranije spomenutih istaknut ćemo ugovore o redovnom održavanju u nekoliko varijanti koji osiguravaju bezbrižno korištenje kupljenih proizvoda uz mogućnost produljenja jamstvenog roka i do 5 godina bez obzira na vrstu i vrijednost uređaja.

O nama O nama O nama
O nama O nama
Newsletter

Anketa

Anketa

Dali ste zadovoljni radom Mariterm servis-a d.o.o.